Workshop Color your style

Wil jij een met 3 vriendinnen, collega's of zussen een workshop volgen? Om alles te weten te komen over kleding, kleur en stijl?

 

Het is geen geheim dat persoonlijke stijl een belangrijk onderdeel is van hoe we onszelf presenteren aan de wereld. Het kiezen van de juiste kleuren die bij onze huidskleur, haar en ogen passen, kan een groot verschil maken in hoe we eruit zien en hoe we ons voelen. Als je op zoek bent naar een unieke ervaring om je persoonlijke stijl te ontdekken en te verbeteren, dan is de 'Color Your Style' workshop iets voor jou.

 

Leer van elkaars stijl: Een van de voordelen van het deelnemen aan de 'Color Your Style' workshop met andere dames is dat je de kans krijgt om van elkaars stijl te leren. Iedereen heeft een unieke smaak en persoonlijkheid, en het samenbrengen van verschillende vrouwen met verschillende stijlen zal leiden tot een inspirerende en verrijkende ervaring. Door te observeren hoe anderen kleuren gebruiken om hun eigen stijl te verbeteren, kun je nieuwe inzichten en ideeën opdoen die je kunt toepassen op je eigen garderobe.

 

Versterk je zelfvertrouwen: Het ontdekken van de juiste kleuren die je natuurlijke schoonheid accentueren, kan een enorme impact hebben op je zelfvertrouwen. Tijdens de 'Color Your Style' workshop leer je welke kleuren het beste bij jou passen en hoe je ze kunt combineren om je beste eigenschappen te benadrukken. Het delen van deze ervaring met andere dames zorgt voor een ondersteunende en bemoedigende omgeving waarin je je zelfvertrouwen kunt opbouwen en versterken.

 

Ontdek nieuwe stijlrichtingen: Soms kunnen we vast komen te zitten in een stijl-routine en hebben we moeite om nieuwe ideeën en inspiratie te vinden. Door de 'Color Your Style' workshop met 4 andere dames te boeken, krijg je de mogelijkheid om nieuwe stijlrichtingen te ontdekken. Samen met anderen kun je experimenteren met kleurencombinaties en stijltechnieken die je misschien nog nooit eerder hebt overwogen. Het samenzijn met gelijkgestemde vrouwen kan je helpen je stijlgrenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

 

Creëer blijvende vriendschappen: Het deelnemen aan een workshop met andere vrouwen die dezelfde interesse delen, creëert vaak een band. Door de 'Color Your Style' workshop met 4 andere dames te boeken, krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en mogelijk blijvende vriendschappen op te bouwen. Het proces van samenwerken, elkaar ondersteunen en elkaar inspireren tijdens de workshop kan leiden tot waardevolle connecties die verder gaan dan alleen de stijlwereld.

 

Het boeken van de 'Color Your Style' workshop met 4 andere dames is een geweldige manier om je pers een geweldige manier om je persoonlijke stijl te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Door te leren van elkaars stijl, het ontdekken van nieuwe stijlrichtingen en het delen van deze ervaring met andere vrouwen, zul je ongetwijfeld een verrijkende en inspirerende workshopervaring hebben. Dus waar wacht je nog op? Boek de workshop en maak je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen

 

Wat ga je ervaren:

- Je ondergaat een kleuren analyse

- Alles over kleur in je kleding en wat je wel en niet moet kopen

- Welke kleding stijl past bij jouw uitstraling

- Hoe maak je leuke, interessante kleding setjes

- Hoe je verschillende kleding stijlen kan mixen en matchen

                                                                                                                                 

 

Waarom je deze workshop zou moeten boeken?

 

  • Dit is gezellig met vriendinnen of collega's. of misschien zelfs met familie leden.
  • Alle dames krijgen een persoonlijke kleuren analyse
  • Je krijgt persoonlijk kleuren kaartjes mee naar huis zodat je nooit meer de verkeerde kleur in je kast hebt hangen.
  • Je leert hoe je verschillende kleuren kunt combineren voor een stijlvolle look
  • Leer hoe je met kleuren een positieve indruk kunt maken op anderen
  • Leer welke kleuren geschikt zijn voor verschillende gelegenheden
  • Leer hoe je met kleur kunt spelen om je outfit interessanter te maken
  • Ontvang persoonlijke tips en advies om er altijd goed uit te zien

 

Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inspiratie om je kleurrijke stijl te verbeteren.

 

 

Je kunt deze workshop bij mij boeken in gezamenlijk overleg. De kosten voor deze workshop zijn 180 euro.( Dat is per persoon 45 euro)