Nu ook op de woensdag en zondag beschikbaar.

Kledingcoach / Stijlcoach

 

 

 

Wie ben ik

Heidi Hendriks

Woonplaats Oss

52 jaar

In het verleden verslond ik die make-over programma’s. En omdat de dames op tv een er toch iets anders uitzagen, kon ik daar niets mee. Ik heb geen dikke boven benen of billen die gecamoufleerd moeten worden. Ik wil mijn benen juist laten zien. Ik vind ze precies goed en passen bij mij en daar hoeft niets overheen of weg gemoffeld te worden. En dat vertellen ze dan weer niet op tv hoe je dat moet doen.

 

Ik heb in 2020 een cursus kledingcoach gedaan en in deze cursus kreeg ik gelukkig wel te horen hoe ik mijn benen kon accentueren i.p.v. camoufleren. Wij vrouwen zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde en de ene vrouw wil een beetje meer van het ene en de ander wil iets minder van iets anders. Nadat ik gereed was met de opleiding ben ik mijn eigen bedrijf opgestart. Ik wil graag andere vrouwen helpen zichzelf zichtbaar, gezien en dat ze serieus genomen wordt. Iedere vrouw kan leren hoe je je goed kunt kleden voor jouw lichaam. Ik wil graag vrouwen inspireren om dit voor zichzelf te doen en niet voor iemand anders. Vooral als mensen je negeren of niet naar je luisteren. Heel frustrerend.

Inmiddels weet ik precies wat ik mooi vind en wat bij mij past en wat niet. Al valt er nog wel eens iets te experimenteren, dat houdt het leven leuk. Ik heb in de cursus en daarbuiten al mogen ervaren wat het voor vrouwen kan beteken om heel anders naar zichzelf te leren kijken. Als ze alle vooroordelen van vroeger en meningen van andere mensen buiten sluiten. Het beste gevoel voor mij dat er bestaat is, als andere vrouwen zichzelf ook als mooi gaan zien.

 

Zou het niet heerlijk zijn als je voor je kledingkast staat en je wordt blij van elk stuk dat erin hangt. Altijd de juiste kleur, altijd precies de juiste pasvorm waarin je lichaam helemaal tot zijn recht komt. In een mooie jurk in jouw beste kleur kun je echt krachtiger voelen om net die ene lastige situatie het hoofd te kunnen bieden. Net een beetje meer zelfvertrouwen is altijd handig, zeker als je weet dat je kleding op en top is. Geen stress voor een feestje, geen twijfel of je wel of geen lange rok moet dragen. Ik ga je het allemaal laten zien dat dit echt mogelijk is. Je gaat straks goed nadenken voordat je iets aanschaft of het wel bij je past. Is het de juiste stijl of niet. En daar bied ik je een aantal handvaten voor zodat je na verloop van tijd geen miskopen meer in je kleding kast hebt hangen. Dit is een leerproces en gun het beetje tijd en je wordt er vanzelf beter in. Bij het traject “Kleed je beter” ga ik alles “uit de kast halen”, zodat jij goed voor de dag kunt komen.

 

  Iedere vrouw is het waard om gezien en gehoord te worden. Ga jij de grote uitdaging aan, samen met mij?

 

 

                          Druk dan op de knop hieronder en geef je op voor een Traject: " Voel je zelfverzekerd"

  Op dit moment is het alleen mogelijk om een afspraak te maken op woensdag of zondag, dit i.v.m. een andere baan.

Contact gegevens   e-mail adres: info@jouw-kleur-en-kleding-advies.nl    BTW nummer: NL003478707B12      KVK nummer: 80727751     Privacy statement     Disclaimer    Algemene voorwaarden