Nu ook op de woensdag en zondag beschikbaar.

 

Herken jij deze vragen?

 

 • In welke kleuren komen mijn ogen het mooiste naar voren?
 • Welk kleuren laten mij echt stralen?
 • Welke kleuren lijkt het alsof ik ziek ben?
 • Welk kleuren passen bij mijn karakter?
 • In welke kleuren ga ik mij goed in voelen
 • Welk kleur bril zou mij het beste passen?
 • Zijn deze kleuren voor altijd, of kan dit wijzigen?
 • Zwart  en wit staat toch iedereen en altijd?
 • Ik draag alle kleuren, dus altijd goed, of niet?
 • Een wil een andere haarkleur, maar welke dan wel of niet?

Ik had vroeger alle kleuren in mijn kledingkast hangen, behalve de kleuren die mij goed stonden. Ik besloot om een keer een knal geel coltruitje te kopen. In die tijd een behoorlijke felle kleur. Ik kreeg regelmatig complimentjes (altijd leuk) dat die gele kleur mij zo goed stond. Bij mijn oranje winterjas kreeg ik die complementjes niet. (is ook niet helemaal mijn kleur).  Ik had ook geen idee waarom dat nu zo was. Dus opzoek naar een dame die dit voor mij kon oplossen.  Nadat ik een kleuren analyse had gedaan wist ook precies waarom dat dit zo was. Wat is nu heerlijker dan voor je kledingkast te staan met alleen maar items die jouw complimentjes opleveren en waar jij blij van wordt.

 

Ik kom met een grote passpiegel bij je thuis, en we gaan na een kort intake gesprekje aan de slag met de kleuren doekjes die ik hier onder ook heb gebruikt. Je kan meteen mee kijken en zien in de spiegel waarom dit de juiste kleur is of niet. Ook als je zelf niet ziet welke kleur het beste bij je past, geen probleem, ik kom er altijd uit. Ook bij een kleuren analyse kijken specifiek naar je haar kleur, oogkleur en huiskleur. Ik maak geen gebruik van de 4 seizoenen. Dit kan te beperkt zijn. Als je ook graag je make-up kleuren wilt bespreken, dan is dit ook mogelijk.

Een kleuren analyse, dit wil je niet missen.

Hieronder een aantal voorbeelden van een drietal kleuren doekjes.

 

 

 

Nog even alle voordelen op een rijtje

 

 • Na de kleuren analyse kun je kleding makkelijker met elkaar combineren 
 • Na de kleuren analyse bespaar je hoop tijd en geld.
 • Na de kleuren analyse kun je makkelijk naar je eigen spiegelbeeld kijken, je spiegelbeeld klopt nu wel
 • Na de kleuren analyse weet je ook welk make-up kleuren je het beste kunt gaan gebruiken
 • Met een kleuren analyse ga je ontdekken welke kleuren jouw het beste staan
 • Dit is het geheim van er altijd goed gekleed uitzien

 

Na de kleurenanalyse ontvang je (gratis) een aantal kleuren kaartje met jouw kleuren die je het beste bij je passen. Je ontvangt (afhankelijk van welk kleuren bij je passen) 1-3 kleurenkaartjes. Handig voor als je gaat shoppen.

 

Hieronder een aantal reactie van dames die van mij een kleuren analyse hebben gehad.

 

Reactie van M. Scheepens - Kleuren analyse: Heidi heeft bij mij een kleurenanalyse gedaan. Ze deed dit heel professioneel en met persoonlijke aandacht. Verder heeft ze goede adviezen gegeven aan de hand van de uitkomst van de analyse. Waardoor ik nu beter weet wat mij goed staat.

Reactie van I. Teuwsen Kleurenanalyse + shoppen in eigen kast + BPPunten: Ik heb veel meer inzicht gekregen in wat wel en niet goed bij me past. Wat betreft kleuren en combinaties van kleding. Ook mijn kijk op soorten kleding dat bij mij past is gewijzigd en dat zie ik zeker als iets positiefs.

Hieronder een reactie van: L. Timmerman: Kleurenanalyse + shoppen in eigen kast: Heidi heeft mij laten inzien welke kleuren mij het beste staan. Daarvoor heb ik daar nog nooit zo naar gekeken. Zelf vond ik het een hele leuke ervaring om mee te maken. Toen we  in mijn kledingkast gingen kijken zijn er verschillende setjes gemaakt en ook met kleding die ik zelf bijna nooit aandeed, nu draag ik het wekelijks. Ik heb er veel aangehad en vond het heel leuk.

 

Reactie van M. Wanrooij: Kleurenanalyse: Vandaag een fijne bijeenkomst gehad en match van verschillende kleuren en mijn naturel gezicht(dus zonder make up) gezocht. Er bleken vele kleuren te zijn die je gezicht laten spreken. Heidi neemt je op een prettige wijze mee in de mogelijkheden, geeft advies en het kan je verassen.

Als je kleuren analyse van mij hebt gehad, kun je hier een reactie achterlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Kies je voor de kleuren analyse, dan gaan we gaan met kleuren doekjes kijken welk kleuren jouw het beste staan. Ook krijg je een aantal kleuren kaartjes mee naar huis.Jouw kleur en kleding advies