Herken jij deze vragen?

 

  • In welke kleuren komen mijn ogen het mooiste naar voren?
  • Welk kleuren laten mij echt stralen?
  • Welke kleuren lijkt het alsof ik ziek ben?
  • Welk kleuren passen bij mijn karakter?
  • In welke kleuren ga ik mij goed in voelen
  • Welk kleur bril zou mij het beste passen?
  • Zijn deze kleuren voor altijd, of kan dit wijzigen?
  • Zwart  en wit staat toch iedereen en altijd?
  • Ik draag alle kleuren, dus altijd goed, of niet?
  • Een wil een andere haarkleur, maar welke dan wel of niet?

De voorbereiding: De kleurenconsulent zal een rustige en goed verlichte ruimte creëren waar de analyse kan plaatsvinden. Het is belangrijk dat de natuurlijke lichtinval de juiste kleurwaarneming mogelijk maakt.

 

Gezicht zonder make-up: Voordat de analyse begint, zal de persoon gevraagd worden om eventuele make-up te verwijderen. Dit zorgt voor een neutrale basis en voorkomt dat de kleuren van de make-up de analyse beïnvloeden.

 

Kleurenselectie: De kleurenconsulent zal een set doekjes of stoffen hebben in verschillende kleuren en tinten. Deze doekjes vertegenwoordigen een breed scala aan kleurenpaletten, van warme tot koele kleuren en van lichte tot donkere tinten.

Individuele analyse: De kleurenconsulent begint met het één voor één tegenhouden van de verschillende doekjes bij het gezicht van de persoon. Ze kijken naar de manier waarop de kleur van het doekje de huid, ogen en haarkleur van de persoon beïnvloedt.

 

Observatie en evaluatie: Terwijl de doekjes tegen het gezicht worden gehouden, zal de kleurenconsulent de reactie van de huidskleur, ogen en gezichtskenmerken observeren. Ze letten op veranderingen in de huidskleur, eventuele onvolkomenheden die naar voren komen en de algemene uitstraling van de persoon.

 

Analyse van contrast: Naast het observeren van de individuele kleuren, zal de kleurenconsulent ook kijken naar het contrastniveau tussen de kleur van het doekje en de natuurlijke kenmerken van de persoon. Ze kunnen verschillende doekjes met elkaar vergelijken om te bepalen welk contrastniveau het meest flatterend is voor de persoon.

 

Kleurpaletbepaling: Op basis van de observaties en evaluaties zal de kleurenconsulent een kleurenpalet bepalen dat het beste past bij de persoon. Dit kan variëren van warme tot koele kleuren, gedempte of heldere tinten, en lichte tot donkere kleuren.

 

Uitleg en advies: Ten slotte zal de kleurenconsulent de bevindingen delen met de persoon en uitleggen welke kleuren het meest flatterend zijn voor hun individuele kenmerken. Ze kunnen tips en advies geven over hoe ze deze kleuren kunnen integreren in hun kleding, make-up en accessoires om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Een kleurenanalyse met doekjes is een persoonlijke en interactieve ervaring die tot inzicht en bewustwording leidt. Het helpt mensen om te begrijpen welke kleuren hen laten stralen en hen in staat stelt om betere keuzes te maken bij het samenstellen van hun garderobe.

 

Ik kom met een grote passpiegel bij je thuis, en we gaan na een kort intake gesprekje aan de slag met de kleuren doekjes die ik hier onder ook heb gebruikt. Je kan meteen mee kijken en zien in de spiegel waarom dit de juiste kleur is of niet. Ook als je zelf niet ziet welke kleur het beste bij je past, geen probleem, ik kom er altijd uit. Ook bij een kleuren analyse kijken specifiek naar je haar kleur, oogkleur en huiskleur. Ik maak geen gebruik van de 4 seizoenen. Dit kan te beperkt zijn. Als je ook graag je make-up kleuren wilt bespreken, dan is dit ook mogelijk.

 

Een kleuren analyse, dit wil je niet missen.

 

Nog even alle voordelen op een rijtje

 

  • Flatterende uitstraling
  • Verhoogd zelfvertrouwen
  • Vereenvoudigde winkelervaring
  • Optimalisatie van de garderobe
  • Verbeterde make-upkeuzes
  • Kennis van kleurcombinaties
  • Besparing van tijd en geld

 

Na de kleurenanalyse ontvang je (gratis) een aantal kleuren kaartje met jouw kleuren die je het beste bij je passen. Je ontvangt (afhankelijk van welk kleuren bij je passen) 1-3 kleurenkaartjes. Handig voor als je gaat shoppen.

 

Hieronder een aantal reactie van dames die van mij een kleuren analyse hebben gehad.

 

Reactie van M. Scheepens - Kleuren analyse: Heidi heeft bij mij een kleurenanalyse gedaan. Ze deed dit heel professioneel en met persoonlijke aandacht. Verder heeft ze goede adviezen gegeven aan de hand van de uitkomst van de analyse. Waardoor ik nu beter weet wat mij goed staat.

Reactie van I. Teuwsen Kleurenanalyse + shoppen in eigen kast + BPPunten: Ik heb veel meer inzicht gekregen in wat wel en niet goed bij me past. Wat betreft kleuren en combinaties van kleding. Ook mijn kijk op soorten kleding dat bij mij past is gewijzigd en dat zie ik zeker als iets positiefs.

Hieronder een reactie van: L. Timmerman: Kleurenanalyse + shoppen in eigen kast: Heidi heeft mij laten inzien welke kleuren mij het beste staan. Daarvoor heb ik daar nog nooit zo naar gekeken. Zelf vond ik het een hele leuke ervaring om mee te maken. Toen we  in mijn kledingkast gingen kijken zijn er verschillende setjes gemaakt en ook met kleding die ik zelf bijna nooit aandeed, nu draag ik het wekelijks. Ik heb er veel aangehad en vond het heel leuk.

 

Reactie van M. Wanrooij: Kleurenanalyse: Vandaag een fijne bijeenkomst gehad en match van verschillende kleuren en mijn naturel gezicht(dus zonder make up) gezocht. Er bleken vele kleuren te zijn die je gezicht laten spreken. Heidi neemt je op een prettige wijze mee in de mogelijkheden, geeft advies en het kan je verassen.

Als je kleuren analyse van mij hebt gehad, kun je hier een reactie achterlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Kies je voor de kleuren analyse, dan gaan we gaan met kleuren doekjes kijken welk kleuren jouw het beste staan. Ook krijg je een aantal kleuren kaartjes mee naar huis.Jouw kleur en kleding advies