Nu ook op de woensdag en zondag beschikbaar.

Herken jij deze vragen?

  • Welke spijkerbroek kan ik het beste kopen
  • Welk rok lengte moet ik aan houden(leeftijd)
  • Met welk model jurk kan ik mijn buikje verbergen?
  • Welke stof is wel of niet geschikt voor mijn lichaam?
  • Waarom zit die ene broek niet goed?
  • Waarom staat die leuke skinny jeans mij niet.
  • Loop ik al jaren in de verkeerde kleding stijl?
  • Ik wil een kleding stijl die echt bij mij past, maar hoe doe ik dat?  

 

Natuurlijk heb ik via de cursus ook hetzelfde ondergaan en weet nu precies wat mij mooi staat. En nog belangrijker wat mij niet staat, gewoon aanpassen en het verschil zien. Ook kijken hoe je verhoudingen zijn. Is je bovenlichaam even lang als je onderlichaam. En als dat niet zo is, wat doe je hieraan om dit anders te laten lijken. Er is niets makkelijker  om alle vrouwen in een hokje te plaatsen en dat trek je dan dat volgens de regels maar aan. Maar zo simpel is het niet. Wij passen soms niet in een hokje. wij zijn allemaal uniek en daar gaan we dan ook heel uitgebreid naar kijken.

 

 

Ik ga uitgebreid van top tot teen bekijken hoe jouw lichaam er uitziet en we bepalen samen welke positieve punten jij wil accentueren en welke negatieve punten jij wil camoufleren.

 

 

We doorlopen een boekje waarin in ik precies aankruis wat je wel en beter niet kunt aantrekken zodat je als je in de winkel bent makkelijker kunt shoppen.

Want we willen toch allemaal die perfecte spijkerbroek of een leuke jurk waar jouw voordelige punten van je lichaam naar voren komt en die min puntjes zal niemand zien.

 

Kleding stijl bepalen

 Het bepalen van je eigen kledingstijl kan een spannend en bevrijdend proces zijn. Het stelt je in staat om je persoonlijkheid en individualiteit tot uiting te brengen door middel van je kledingkeuzes. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stijl of simpelweg je huidige stijl wilt verfijnen, dit artikel biedt praktische tips en inzichten om je te helpen jouw unieke kledingstijl te ontdekken.

 

Doe inspiratie op: Een goede manier om te beginnen met het bepalen van jouw kledingstijl is door inspiratie op te doen. Blader door modetijdschriften, bekijk online modeblogs, en verzamel afbeeldingen van outfits en looks die je aanspreken. Creëer een moodboard of bewaar deze afbeeldingen in een mapje op je telefoon. Deze visuele referenties zullen je helpen bij het ontdekken van patronen en het identificeren van elementen die je aanspreken.

 

Reflecteer op je persoonlijkheid en levensstijl: Kleding is een manier om jezelf uit te drukken, dus het is belangrijk om na te denken over wie je bent en hoe je wilt dat je kleding jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Stel jezelf vragen zoals: Ben je meer casual en comfortabel of houd je van een meer formele uitstraling? Welke kleuren en patronen spreken je aan? Wat zijn je favoriete activiteiten en hoe kun je je kleding daarop afstemmen? Door jezelf beter te leren kennen, kun je jouw kledingstijl afstemmen op jouw unieke persoonlijkheid en levensstijl.

 

Experimenteer en wees niet bang om buiten je comfortzone te treden: Het ontdekken van jouw kledingstijl is een proces van experimenteren. Durf nieuwe stijlen, silhouetten en kleuren uit te proberen. Ga winkelen in verschillende winkels en pas kledingstukken die je normaal gesproken niet zou overwegen. Door buiten je comfortzone te treden, kun je nieuwe looks ontdekken die je verrassen en inspireren. Wees niet bang om te falen - het gaat erom dat je jezelf uitdaagt en nieuwe mogelijkheden verkent.

 

Investeer in basisstukken en accessoires: Een essentieel onderdeel van het bepalen van je kledingstijl is het opbouwen van een basisgarderobe met tijdloze stukken die je gemakkelijk kunt mixen en matchen. Denk aan items zoals een goed passende spijkerbroek, een wit T-shirt, een blazer en een paar veelzijdige schoenen. Deze basisstukken vormen de bouwstenen van je outfits en kunnen worden aangevuld met accessoires zoals sieraden, hoeden, tassen en sjaals om je stijl verder te personaliseren.

 

Wees authentiek en trouw aan jezelf: Het belangrijkste bij het bepalen van je kledingstijl is om trouw te blijven aan jezelf en je eigen voorkeuren. Laat je niet te veel beïnvloeden door trends of de mening van anderen. Het draait allemaal om het dragen van kleding waar je je goed in voelt en die je zelfvertrouwen geeft. Durf uniek te zijn en je eigen stijl te omarmen, want dat is wat jou onderscheidt van de massa.

 

 Het bepalen van je kledingstijl is een persoonlijke reis waarin je jezelf kunt uiten en je individualiteit kunt omarmen. Door inspiratie op te doen, te reflecteren op je persoonlijkheid en levensstijl, te experimenteren, te investeren in basisstukken en trouw te blijven aan jezelf, kun je jouw unieke kledingstijl ontdekken en omarmen. Onthoud dat stijl niet gaat om perfectie, maar om zelfexpressie en het uitstralen van zelfvertrouwen.

 

Misschien wil je veranderen naar een andere kledingstijl. Hoe doe je dat? Je krijgt van mij alle tips en trucjes uitgelegd om dit te realiseren.

 

Nog even alle voordelen op een rijtje.

 

  1. Na de body analyse en stijl bepaling heb je minder miskopen in je kledingkast
  2. Na de body analyse en stijl bepaling kies je altijd jouw kledingstijl
  3. Na de body analyse en stijl bepaling hoef je niet meer in elke elke stad te gaan shoppen 
  4. Na de body analyse en stijl bepaling koop je alleen de kleding waar je echt blij van wordt
  5. Na de body analyse en stijl bepaling heb je kleding die perfect past bij jouw lichaam en jouw kledingstijl
  6. Na de body analyse en stijl bepaling kun je makkelijk naar je eigen spiegelbeeld kijken, je spiegelbeeld klopt nu wel.
  7. Na de body analyse en stijl bepaling ga je nog kritischer kijken naar kleding voor je bij de kassa staat.
  8. Na de body analyse en stijl bepaling heb je meer vertrouwen in jezelf.

 

 

Reactie van I. Teuwsen Kleurenanalyse + shoppen in eigen kast + BPPunten: Ik heb veel meer inzicht gekregen in wat wel en niet goed bij me past. Wat betreft kleuren en combinaties van kleding. Ook mijn kijk op soorten kleding dat bij mij past is gewijzigd en dat zie ik zeker als iets positiefs.